петак, 8. март 2013.

I u Zagrebu se otvorila velika rupa i širi se!

REGIJA

Rupa je nastala jutros oko 9.30 sati na Krležinom gvozdu u Zagrebu. Duboka je metar i pol s tendencijom daljnjeg širenja, javlja policija. Obaviještene su nadležne službe, a na mjestu događaja obustavljen je promet.

Najnovija rupa pojavila se jutros oko 9.30 sati u Zagrebu, na Krležinom gvozdu na kućnom broju 19. Rupa je širine 100 puta 120 centimetara, dubine 150 centimetara s tendencijom daljnjeg širenja.
Prema informacijama koje smo dobili iz Policijske uprave zagrebačke, na mjestu nastanka nove rupe obustavljen je promet, a o svemu su obaviještene i nadležne službe.
"Ne čudi me što se tu otvorila rupa. Koliko ja znam tuda prolazi cijev od plina. K tome ove godine je palo 70 cm snijega pa se tlo sleglo i površina je popustila. Tu živim od 1956., ovako nešto se prije nije nikad dogodilo. No, ne bojim se", rekao je za Danas.hr gospodin Božić koji živi u blizini.
"Prema dojavi iz centra 112, danas u 10:15 sati, dogodio se odron zemlje u ulici Krležin gvozd. Uslijed odrona nastala je rupa na cesti veličine 1m2. Na terenu su dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, GU za izgradnju grada i sve druge hitne službe. Policijska uprava zagrebačka je ogradila područje. nema nikakve opasnosti za građane. Radovi sanacije su u toku", priopštili su iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Нема коментара:

Постави коментар